Lease, Verhuur, Verkoop

  1. Home
  2. Lease, Verhuur, Verkoop

VERHUUR

Bent u voor een kortere periode op zoek naar groenaankleding? Dan kunt u gebruik maken van ons huurconcept. Voor een vast bedrag huurt u bomen voor een gewenste periode. Denk aan een event of een bepaald seizoen. Wij bieden naast bomen ook verschillende meubelen te huur aan, denk bijvoorbeeld aan een luxe wedding table!

 

LEASE

U kunt bij ons ook bomen leasen voor een lange(re) periode. U betaalt een vast bedrag in termijnen en wij doen de rest. De bomen worden door ons op locatie verzorgd, dus u hoeft deze enkel en alleen water te geven. Het aantal verzorgingen wordt gebaseerd op de lease periode.

Wij bieden ook jaarrond wisselabonnementen aan, waarbij u het gehele jaar voorzien bent van exclusief groen zonder enige zorg of risico! Voor meer informatie over onze abonnementen klik hier.

 

VERKOOP

Koopt u liever een boom? Dat kan! Wij bieden ook optie tot koop aan. Om de kwaliteit van uw gekochte boom te waarborgen kan het interessant zijn om uw boom te laten overwinteren op onze vorstvrije locatie in Best. Voor meer informatie over winterstalling klik hier.

Naast verkoop van exclusieve bomen, doen wij ook aan verkoop van luxe terras inrichting. Denk hierbij aan op maat gemaakte banken, windschermen en bloembakken.

Bomen

Groot assortiment aan olijf-, citrus- en palmbomen. Ook voor de kerstperiode hebben wij ruime keus.

terras inrichting

Exclusieve, op maat gemaakte banken, loungebanken, familietafels en meer!

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Vraag vrijblijvend een offerte aan