1. Home
  2. Concepten
  3. Festivals

Aankleding

BRENG DE IBIZA FESTIVAL VIBE NAAR JOUW EVENT

Bij festivals draait het om emotie, de connectie die u voelt met anderen maar ook zeker om de aankleding. Bekende festivals hebben naast een geweldige line-up, vaak ook een prachtig decor gebouwd. Het decor staat daar maar voor één dag, weekend of bij uitzondering een paar weekenden. Het is zonde om daar bomen voor te planten, vaak worden festivals georganiseerd op braakliggend terrein.

Men zoekt een oplossing voor tijdelijk groen en aankleding, Palms and More voorziet daarin. Wij voorzien ieder jaar tientallen festivals, beurzen en evenementen van tijdelijke groene oplossingen. Iedere zomer wordt de collectie met bomen, planten en ander groen aangevuld. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt, dat er beleving ontstaat en bezoekers vrolijk worden van de gehele beleving.

Omdat ieder festival anders is, en men ieder jaar een nieuw thema kiest, vraagt dat om een speciale aanpak. Bij Palms and More bieden we organisatoren de mogelijkheid om zelf een pakket met tijdelijke groene voorzieningen samen te stellen.

Geeft u als organisator liever de regie uit handen aan professionals? Ook dat is mogelijk bij Palms and More. Sommige organisaties kiezen ervoor een budget door te geven, het thema met onze specialisten te delen en de rest aan ons over te laten. Onze specialisten stellen aan de hand van het budget een pakket samen. Met de organisatie wordt een leverdatum afgesproken en de tijdelijke planten, bomen of andere groene producten worden geleverd.

Alles overlaten aan onze specialisten? Klik hier voor het maken van een afspraak!

Ballastblokken

STEVIGE GROENE BARRIÈRE

Het plaatsen van tenten en overkappingen tijdens een evenement is een heel geregel, want hoe laten we iets functioneels er ook goed uitzien? Er mag zeker op een festival of evenement niets ontbreken wat betreft de ervaring, ook niet bij de aankleding. Bij Palms and More hebben we ballastblokken ontwikkeld die tenten op hun plek houden én er prachtig uitzien. Uw festival biedt plaats tijdens onverwachte weersomstandigheden en blijft er goed uitzien, de best mogelijke oplossing.

Daarnaast wil men op sommige punten tijdens een evenement geen verkeer. In veel gevallen heeft het te maken met de veiligheid van lopende mensen of fietsers. Om te voorkomen dat automobilisten in aanraking komen met andere verkeersdeelnemers, worden toegangswegen afgesloten. Ook worden ballastblokken neergezet om aanslagen te voorkomen.

In veel gevallen ging dit in het verleden om betonnen blokken, deze deden hun werk goed maar zagen er niet bepaald mooi uit. Bij Palms and More hebben we daar wat op bedacht: ballastblokken in de vorm van plantenbakken. Mooie ballastblokken die hun werk doen, maar er tegelijkertijd prachtig uitzien en bijdragen aan de sfeer van het evenement. Door onze ballastblokken lost u direct twee problemen op: er kan veiligheid worden gegarandeerd én de blokken sluiten aan op de aankleding van het evenement.

Tenten op hun plaats houden, onderdak kunnen bieden en veiligheid kunnen garanderen. Dit kunnen combineren met aankleding is wat ook uw evenement tot een succes zal brengen. Door op de kleine dingen te letten, maken we uw evenement écht af.

Benieuwd naar onze ballastblokken? Neem contact met ons op.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Vraag vrijblijvend een offerte aan