Horeca

BUITEN IS HET NIEUWE BINNEN!

Vandaag de dag is “buiten” belangrijker dan ooit. Daarom is “buiten” voor veel ondernemers ook steeds meer onder de aandacht. Hoe creëer je maximale bezetting op je terras? Hoe creëer je rust en eenheid op je terras? Hoe zorg ik ervoor dat mijn gasten genieten van optimaal comfort? Het antwoord is: onze luxe terras inrichting.

Wij ontwikkelden een tweetal type banken die u op maat bij ons kunt laten maken. Gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en staal. Middels een uniek systeem kunt u optioneel ook windschermen en bloembakken aan de banken bevestigen. Zo kunt u een mooie afscherming van uw terras creëren en alle plek die u heeft optimaal benutten. Door het geheel aan te vullen met een jaarrond wissel abonnement, geniet u elk seizoen van ander groen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee. Vanuit de ideeën die ontstaan, maken wij een 3D-visualisatie. Zo kunt u precies zien hoe ons terras op uw locatie zal staan.

 

Particulier

EEN PRACHTIG TERRAS IN EIGEN TUIN

Naast dat wij veel terrassen inrichten voor bedrijven, doen wij dit ook voor particulieren. Wilt u een prachtig terras in uw tuin? Dan bent u bij Palms and More aan het juiste adres.

Onze banken worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen. We gebruiken alleen de beste houtsoorten, zodat u hier jarenlang plezier van heeft. En voor een extra groenbeleving kunt u onze banken natuurlijk altijd uitbreiden met bloembakken.

U kunt via ons ook kussens voor op uw banken bestellen!

 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Vraag vrijblijvend een offerte aan